PIROVA POBJEDA

Novi žestok udarac Kovaču: Situacija nipošto ne izgleda dobro

31.10.2018.
u 10:45

Niko Kovač je u Osnabrücku ostvario četvrtu pobjedu zaredom, ali je izgubio važnu kariku u momčadi.

Niko Kovač ostvario je i četvrtu pobjedu zaredom, ali je ovu u utorak u drugom kolu njemačkog kupa skupo platio. Ozlijedio se Thiago Alcantara, koji je dvoboj protiv Rodinghausena u Osnabrücku (2:1 za Bayern) završio u 73. minuti zbog problema s gležnjem. 

Španjolac je stadion napustio na štakama, te i sam je Kovač po svršetku utakmice izjavio da situacija nikako ne izgleda dobro i da je vezni igrač u velikoj boli.

Kovač je zbog ozljeda i bolesti u Osnabrücku ionako morao zaigrati bez Arjena Robbena, Jamesa Rodrígueza, Jérômea Boatenga, Matsa Hummelsa, Kingsley Comana i Corentina Tolissa, pa kada se svemu tome priroda još i ovaj gubitak, postaje jasno da hrvatskom strategu predstoje besane noći. 

Naime, već za deset dana slijedi teško gostovanje u Dortmundu, i to protiv zahuktale Borussije koja trenutačno drži vodeću poziciju u Bundesligi s dva boda prednosti ispred Bayerna.

Uz sve nedaće, njemački mediji donose i to da je James Rodriguez zatražio hitan sastanak s čelnicima kluba kako bi se razjasnila njegova situacija, te se spominje mogućnost njegovog odlaska u Juventus već u siječnju ukoliko mu se ne zajamči bolji status.

Rodriguez i Cristiano Ronaldo dijele istog agenta, čuvenog Jorgea Mendesa. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije