Tim sa Otoke se pojačava

Olimpic dogovorio dva nova pojačanja s Imamovićem i Džugurdićem

imamovic
26.01.2017.
u 20:35

Olimpic na pragu je dogovora s još dvojicom novih nogometaša. Radi se Erminu Imamoviću, 21-godišnjaku koji će pojačati zadnju liniju tima sa Otoke, a koji je već nosio dres ovog kluba, piše sportsport.ba. 

Imamović je proteklih dana boravio na probi u mostarskom Zrinjskom, ali na kraju nije postigao dogovor, te se već priključio timu s Otoke. U narednim danima će i službeno potpisati ugovor. Ovaj nogometaš posjeduje i rusko državljanstvo, a nastupao je za Lokomotiv Mosku U-19, CSKA Moskvu II, te Hajduk Split II.  

Također, tim s Otoke će pojačati Miloš Džugurdić, koji je stigao u Sarajevo i očekuje se da se službeno sklapanje suradnje s timom s Otoke. Džugurdić je 24-godišnji ofanzivac koji je prošao školu beogradskog Partizana, a nastupao je još za Teleoptik, Spartak, Voždovac, Mladost i BSK Borac.  

Nije tajna da ambiciozni čelnici ovog kluba vode pregovore i s dvojicom bivših nogometaša Željezničara Benjaminom Čolićem i Muamerom Svrakom, a konačan ishod pregovora će biti poznat u narednim danima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije