Večeras utakmica Zrinjski - Malmo

Pecara i Široki Brijeg već su bili pravi domaćini Zrinjskom

Hercegovina.info
15.08.2019.
u 12:16

Vojska navijača Zrinjskog se sprema večeras krenuti na Pecaru (19 sati), gdje će pratiti utakmicu Zrinjski - Malmo. Iako je Zrinjski u velikom rezultatskom zaostatku nakon prvog susreta (3:0), očekuje se pun stadion i dobra atmosfera. 

Sve ulaznice iz pretprodaje bi trebale već biti rasprodane, a veliki je red dočekao i sve one koji su jutros željeli kupiti ulaznicu za istočnu tribinu. Već ranije je planulo preko 3.000 ulaznica za sjevernu i južnu tribinu.



Pecara i Široki Brijeg već su kao pravi domaćini dočekivali Zrinjski. Široki se Brijeg pokazao kao dobar domaćin Mostarcima, tako bi trebalo biti i večeras. Zrinjski je na Pecari i prošle sezone igrao svoje europske utakmice, a domaći se klub pobrinuo kako bi sve prošlo u najboljem redu. Prikladno ponašanje na tribinama navijačima se samim time nameće kao imperetiv.

Druga je tema činjenica kako grad Mostar nije sposoban shvatiti potrebe sporta i učiniti nešto po pitanju svog gradskog stadiona kojeg koristi HŠK Zrinjski. Nažalost, grad Mostar je poznat po najgoroj sportskoj infrastrukturi na cijelom Balkanu. Gradski stadiona nije adekvatan za ozbiljniji europski nogomet, na njemu je moguće igrati tek nekoliko pretkola, a UEFA- ini standardi će biti sve stroži u budućnosti. 

Bilo kako bilo, Zrinjski večeras od 19 sati igra novu značajnu europsku utakmicu na Pecari. Tko zna, možda plemići uspiju napraviti veliko iznenađenje, vatrena podrška sigurno neće izostati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije