Juve pobijedio Lyon

Pjanić: Mučio sam se, Buffon nas je spasio

Miralem Pjanić
19.10.2016.
u 07:54

"Buffon je još jednom pokazao da je najbolji na svijetu. Nikada nisam sumnjao u njega, a večeras je pokazao koliko je važan za naš tim. On je odličan čovjek i još bolji golman", rekao je Pjanić

Nogometaši Juventusa sinoć su uz dosta muke ostvarili pobjedu na gostovanju protiv Lyona. 

Stara dama je slavila s minimalnih 1:0, a jedini gol na meču postigao je Cuadrado na kraju utakmice. Od prve minute na terenu je bio bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je igrao protiv svog nekadašnjeg kluba. 

"Mučio sam se kao i cijela ekipa. Lyon je odigrao vjerojatno najbolju utakmicu u ovoj sezoni. Znali smo da nas čeka teška utakmica i tako je bilo. Nismo se predali kad smo ostali s igračem manje i to se isplatilo. Ove sezone nas čeka 50 utakmica i ne možemo dominirati u svakoj. Morate znati kako da dođete do pobjede i onda kada ne igrate baš najbolje", rekao je Pjanić, piše spotsport.ba. 

"Buffon je još jednom pokazao da je najbolji na svijetu. Nikada nisam sumnjao u njega, a večeras je pokazao koliko je važan za naš tim. On je odličan čovjek i još bolji golman", rekao je Pjanić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije