JUVE PREDSTAVIO DRES

Ronaldo i bez golova ispisuje povijest, Pjanić potpisao novi ugovor

22.08.2018.
u 08:15

Susret u kojem je Ronaldo odigrao 90 minuta je pratilo 2.3 milijuna gledatelja u Italiji, što je četvrta najveća gledanost u povijesti Skya.

Dolazak Cristiana Ronalda u Juventus neće se isplatiti samo staroj dami nego i čitavoj Serie A, sponzorima, ali i medijima. Pokazala je to već prva Ronaldova prvenstvena utakmica koja je bila jedna od najgledanijih u povijesti, piše Goal. 

Sky Italia je objavio rezultate gledanosti subotnje utakmice Chieva i Juventusa koju je stara dama u sudačkoj nadoknadi dobila s 3:2. Susret u kojem je Ronaldo odigrao 90 minuta je pratilo 2.3 milijuna gledatelja u Italiji, što je četvrta najveća gledanost u povijesti Skya. 

Susret je bio čak 68 posto gledaniji od prve prošlosezonske Juventusove utakmice koju su igrali kod kuće s Cagliarijem i zauzeo je četvrto mjesto u povijesti! Po gledanosti ga nadmašuju tek najveći talijanski derbiji, oni između Juventusa i Intera iz 2013. i 2016. godine te utakmica Rome i Juventusa koja je igrana u kolovozu 2015. 

Inače, Juventus je  predstavio i novi gostujući dres koji je odmah pušten u prodaju. Proizvođač je adidas, a dominira siva boja. Poseban dodatak čini dugme na ovratniku koje simbolizira slavnu povijest kluba. 

Dodajmo i da je Miralem Pjanić potpisao novi ugovor s klubom. Iako su ga željeli PSG i Barcelona, odlučio je ostati u Torinu do 2023. godine.

Iako nisu objavljeni službeni podaci o detaljima novog ugovora, vjeruje se kako je Pjanić dobio plaću od šest milijuna eura čime je postao treći najplaćeniji igrač u klubu iza Cristiana Ronalda i Paula Dybale.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije