LIJEPA VODITELJICA OTKRILA ISTINU:

‘Ronaldo je puno pomogao Neymaru’

ljubaznost
23.03.2016.
u 09:35

Voditeljica dodjele ovogodišnje Zlatne lopte Kate Abdo ispričala je u intervjuu za Football Beyond Border kako je Cristiano Ronaldo, a ne Lionel Messi, pomagao zvijedi Barcelone Neymaru tijekom proba za dodjelu nagrada. Također, rekla je u kako je Portugalac puno zabavniji za intervjuiranje od Argentinca.

“Messi je jako tih i rezerviran. Pomalo je stidljiv. S druge strane Ronaldo je pun samopouzdanja i osjeća se udobdno pred kamerama i reći će više toga”, kazala je Abdo te je dodala kako je Portugalac totalno drugačiji pred kamerama i u stvarnosti.

“To je zanimljivo jer ga tako često viđamo na televiziji. Ogroman je brend i jako je poznat”, dodala je voditeljica nakon čega je ispričala kako je zvijezda Real Madrida pomogla onoj Barcelone.

“Iako mu je Messi suigrač, Ronaldo je vodio Neymara okolo i pokazao mu gdje treba stajati te se potrudio da mu sve bude prevedeno. Bio je vrlo ljubazan prema njemu te je pazio da mu sve bude jasno. Mislim da je to njegova strana koju niste očekivali”, rekla je Abdo.

NEYMAR
NeymarFoto: OLIVIER MORIN

Kao što je poznato, petu nagradu za najboljeg nogometaša odnio je Messi. Sljedeću priliku za novi susret ovaj će trojac imati 2. travnja kada se na Camp Nou igra El Clasico.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije