Izvršni odbor NSBiH

Tko su kandidati za novog izbornika reprezentacije BiH

24.11.2020.
u 12:03

Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj će biti analizirano izvješće izbornika "A" reprezentacije BiH Dušana Bajevića, kojem je istekao mandat, a potom i otvorena izbornička križaljka, počelo je u 11 sati.

Danas bi trebali biti usvojeni kriteriji za izbor novog izbornika, osnove za razgovore s kandidatima kao što su visina plaće, te što je cilj - od plasmana na veliko natjecanje do podmlađivanja... Također, bit će određeno i povjerenstvo koje će napraviti spisak potencijalnih kandidata, odnosno obaviti razgovore s njima.

Predsjednik Nogometnog saveza Republike Srpske već je izjavio da bi na klupi reprezentacije BiH volio vidjeti Zvjezdana Misimovića i Emira Spahića, a navodno na klupi za rezerve su Savo Milošević, Mladen Krstajić, Marco Simone...

S druge strane, predstavnici nogometne vlade iz Nogometnog saveza Federacije BiH su za Emira Spahića i Sergeja Barbareza, ali i Rusmira Cviku, a jedan dio njih će predložiti Dragana Jovića. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije