široki brijeg - čapljina

Treći put ove godine Široki 
igra protiv Čapljine

Foto: ilustracija
11.10.2017.
u 09:39

Široki Brijeg osvojio je 7. turnir “Blago Zadro” u Vukovaru pobjedom protiv Cibalije na jedanaesterce (4:3), nakon što je regularni dio završio 1:1.

Bila je to treća ovogodišnja pobjeda udarcima s bijele točke (u finalu Kupa BiH protiv Sarajeva te nedavno u finalu turnira “Bruno Bušić” u Vinjanima protiv Rudeša).

Ovaj je put junak Širokobriježana bio vratar Luka Bilobrk koji je u velikom stilu obranio dva udarca s 11 metara Vinkovčana, pa je na kraju pehar sedmi put (u sedam dosadašnjih turnira!) otputovao na Pecaru.

- Bilo je u Vukovaru sve super. Osvojili smo turnir i “poslušali” trenera da se ne ozlijedimo. Naime, rekao nam je da se čuvamo ozljeda na jako lošem travnjaku, prepunom rupa. Neki rastom manji igrači mogli su se sakriti u te jame - našalio se Josip Ćorluka govoreći o dojmovima iz Grada Heroja. Ćorluki su organizatori Zadrina turnira dodijelili pehar za najboljeg igrača turnira. Mogli su mu dati pehar i za najboljega strijelca jer je zabio dva lijepa pogotka, kao i suigrač Wagner Lago te Marko Dabro iz Cibalije, kojemu je uručen pehar. - Ponedjeljak je bio dan odmora. Danas (jučer, op. a.) u 16 sati imamo trening na Blatu. Svima nam je u mislima gostovanje kod Krupe u subotu, koje neće biti lagano - kaže Ćorluka.

Danas u 16 sati Široki će na Blatu odigrati prijateljski susret u sklopu priprema za Krupu protiv Čapljine, koja niže uspjehe u Prvoj ligi FBiH. U šest zadnjih kola upisala je četiri pobjede i dva puta igrala neodlučeno. U subotu će ugostiti Slaven na Bjelavama. Kako nam je rekao sportski direktor Dalibor Šilić, plan stručnog stožera je da protiv Čapljinaca zaigraju uglavnom igrači iz pričuve. Iako će Krupa ugostiti Široki na umjetnoj travi, današnji će se susret protiv Čapljine ipak igrati na prirodnom travnjaku Sportskog centra “Musa - Karačić” na Blatu.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije