Mediji o Kovačiću

U noći sa subote na nedjelju dogovorena je najveća odšteta za nekog Hrvata

'Mateo Kovacic, Inter MilanPhoto: Press Association/PIXSELL'
'John Walton/Press Association/PIXSELL'
16.08.2015.
u 16:42

Španjolski i talijanski mediji u svojim udarnim naslovima donose da je da Mateo Kovačić novi igrač Real Madrida. Prema pisanju, Mateo je već dogovorio osobne uvjete s Realom: petogodišnji ugovor i četiri milijuna eura godišnje plaće

Operacija od 30 milijuna eura, pišu neki, drugi barataju podatkom o 35 milijuna s bonusima, treći kažu da će s bonusima iznos narasti na 40 milijuna eura, ali svi uz dodatak da je sve dogovoreno, da su ostale samo sitnice da Kova odjene bijeli dres i zaigra rame uz rame s Modrićem!

Koja god od tih opcija bila točna, bit će to rekordni transfer nekog hrvatskog igrača! Zasad je na vrhu Luka Modrić, kojeg je Real platio 30 milijuna eura, ispred Lovrena, Mandžukića...

I novinar Skyja, najveći stručnjak za transfere u Italiji, Gianluca Di Marzio, napisao je: "Kovačić pakira kofere i ide za Madrid!" Ideja za finalizaciju navodno se rodila sinoć, uslijedio je noćni razgovor čelnika dva kluba i telefonski dogovor. Sutra ujutro Mateo i Interova delegacija bit će u Madridu.

Krenulo je s 25 milijuna plus bonusi, Inter je tražio 40 milijuna. Pa je Real digao na 32 milijuna, zadnji je dogovor navodno na 35 plus bonusi.

Navodi se i da je Mateo već dogovorio osobne uvjete s Realom: za petogodišnji ugovor dobit će četiri milijuna eura po sezoni.

Kovačić je, zapravo, pišu Španjolci, bio plan B Florentina Pereza, koji je posegnuo za njim kad je propalo dovođenje De Bruynea zbog nerazumnih zahtjeva Wolfsburga o čak 70 milijuna eura!

Dodaje se da bi dio paketa mogao biti i odlazak Fabija Coentraa u drugom smjeru, iako španjolski mediji to demantiraju.

Inter večeras igra prijateljsku utakmicu s AEK-om, no Talijani pišu da je Mancini iz sastava povukao Kovačića.

Kova je, inače, najmlađi igrač koji je odigrao više od 30 utakmica u Serie A u prethodne dvije sezone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije