Borilački spektakl u Ljubuškom

Večeras se osam vrhunskih boraca bori za titulu “King od Colosseum Ljubuški 2016.”

10.12.2016.
u 07:00

Večeras će se u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom, uz odavanje počasti i sjećanje na pokojnog hrvatskog viteza Ludviga Lutka Pavlovića, održati 21. međunarodni memorijalni kup “King of Colosseum Ljubuški 2016”. Kup se sastoji od dva segmenta. Prvi je velika piramida sastavljena od 8 boraca podijeljenih u dvije skupine, koji će se boriti po pravilima profesionalnog tajlandskog boksa. Drugi segment su borbe u amaterskom boksu, profesionalnom boksu i MMA odnosno slobodnom načinu borbe.

Četiri skupine

Borci u prvom segmentu su podijeljeni u dvije skupine, a u svakoj su po 4 borca. Pobjednici polufinala se sastaju u finalu, a pobjednik osvaja Kup “King of the Colosseum Ljubuški 2016.”. Na ovom kupu gledat ćemo borce iz Srbije, Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Za Srbiju će nastupiti dva atraktivna borca i to Dalibor Antić iz Niša i Darko Knežević iz Novog Sada. Za Makedoniju će nastupiti Bojan Krstevski. Za Hrvatsku će nastupiti Luka Tomić i Bruno Ninčević (Ninčević je borac koji ima ugovor s klubom “Ludvig Pavlović” i nastupat će ujedno i kao predstavnik tog kluba). Za BiH će nastupiti 3 iskusna borca - Rasim Bašić, Ermin Lugan i Čedo Pantić.

Svjetski prvaci

U stanci između borbi gledatelji će moći uživati u atraktivnoj borbi u K1 disciplini između prvaka BiH Edina Sinanovića i prvaka Hrvatske Muhameta Deskaja. U drugom segmentu Kupa moći će se gledati mečevi u amaterskom i profi boksu za muškarce i žene te u MMA. U amaterskom boksu nastupit će mladi i atraktivni domaći borac Petar Nosić, u profi boksu Jure Majić, a u profi boksu za žene vidjet ćemo domaću zvijezdu Katarinu Višticu. U MMA meču nastupit će teškaš, domaći borac Domagoj Pejčinović. Publika će imati prigodu pozdraviti i dva svjetska prvaka u svojim sportovima, Australca hrvatskih korijena Marka De Morija, teškaša i prvaka svijeta u profi boksu po WBU verziji. Njegov brat Eric de Mori nastupit će se u meču profesionalnog boksa, a Mark će mu biti u kutu. Erikova supruga je Splićanka Miliana i višestruka je prvakinja HR u dizanju utega.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije