DIRLJIVA SNIMKA

VIDEO Pogledajte reakciju sina Ivana Perišića kada se Neymar rasplakao nakon ispadanja sa SP-a

Lee Smith/REUTERS
09.12.2022.
u 20:57

Strijelac Neymar kao i 40 tisuća brazilskih igrača i navijača na stadionu briznuli su u plač, a ono što se nakon toga dogodilo rastopilo je srca svih nogometnih fanova.

Hrvatska je još jednom izvela čudo i plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru svladavši Brazil nakon lutrije jedanaesteraca. 

Teško je bilo protiv peterostrukih osvajača SP-a i glavnih favorita za osvajanje Mundijala u Kataru tako da se sve do 105 minute čekalo na pogodak. Na isteku prvog produžetka zabio je Neymar i kao da je dao dodatnu snagu i energiju Hrvatskoj koja je prvo preokrenula preko Petkovića zatim slavila u penalima zahvaljujući jednoj obrani Livakovića i jednom promašaju Brazila.

Strijelac Neymar kao i 40 tisuća brazilskih igrača i navijača na stadionu briznuli su u plač, a ono što se nakon toga dogodilo rastopilo je srca svih nogometnih fanova.

Sin Ivana Perišića Leonardo potrčao je prema brazilskoj zvijezdi koja je bila na centru. Leo je došao do Neymara i kratko ga zagrlio te sretan potrčao natrag prema sestri Manueli koja je strpljivo čekala u tatinom dresu baš kao i Leo.

 

 

Dodajmo, Ivan Perišić i supruga Josipa ovog travnja postali dobili su i treće dijete, sina Luku. 

Podsjetimo, ljubav se između para rodila još u srednjoj školi kada su, navodno, sjedili i u istoj klupi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije