NK Čelik

Zbog iznimno teške situacije u klubu, Čelik napustili njegovi najbolji igrači

29.05.2016.
u 11:00

Nogometni klub Čelik je dobio novog predsjednika kluba te prvog čovjeka i njegova zamjenika Skupštine. Međutim, mnogo problema i dugova, s razmišljanjem od danas do sutra, natjeralo je da najbolji igrači Čelika dignu sidro. Zbog neisplaćenih plaća, rata i premija, ispisnicu su uzeli Mahir Karić, Aldin Džidić, Emir Jusić i Anel Dedić. Zanimljivo da su sva četiri igrača imala važeće ugovore s klubom, a za još 13 igrača u idućem mjesecu ističe ugovor, tako da možemo konstatirati kako će od prošlosezonske ekipe u klubu ostati možda 5-6 igrača.

Mahir Karić imao je sjajne dvije sezone iza sebe, nakon što se u Čelik vratio iz Kazahstana. Emir Jusić već je godinama stup obrane Zeničana, dok su svi ljubitelji nogometa navikli na sjajne golove i asistencije veznjaka Anela Dedića. Aldin Džidić, sjajni defenzivac, koji se nakon 10-ak godina igranja u inozemstvu vratio u BiH, prvo je otišao u Mladost, ali je zbog velike ljubavi prema Čeliku ipak potpisao za crno-crvene.

Međutim, situacija u klubu je toliko bila loša, pa je Džidić morao nekoliko puta posuđivati vlastiti novac za karantene, te financirati i zimske pripreme u Crikvenici. Sigurno je da će sada mnogi klubovi krenuti u utrku za angažiranjem ovih sjajnih igrača, to se posebno odnosi na klubove iz Premijer lige BiH.

Igračima je prioritet inozemstvo, osim Džidića koji ne želi više igrati vani, s obzirom na to da je prije nekoliko dana odbio povratak u Kazahstan, gdje je imao poziv bivšeg kluba Shakhtara da se vrati i predvodi ekipu u sljedećoj sezoni. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije