Liga za prvaka u futsalu

Zrinjski uvjerljiv protiv Tanga, pobjede za Mostar SG i Centar

Zrinjski
05.02.2017.
u 08:23

U prvom kolu Lige za prvaka u futsalu ekipa Zrinjskog je u dvorani na Bijelom Brijegu s 7:1 pobijedila Tango iz Istočnog Sarajeva. Plemići su utakmicu riješili već nakon prvog dijela, kada su imali vodstvo 4:1, piše pogled.ba.

Darko Raguž u 7. minuti donosi prednost Zrinjskom, a minutu kasnije Ivan Ivanković je povisio na 2:0. Gosti su smanjili preko Stefana Jokića u 13. minuti. Do odlaska na odmor još su dvije lopte završile u mreži Tanga. Marin Suton je pogodio u 15., a Mirko Hrkać u 17. minuti utakmice.

I u nastavku Zrinjski je imao potpunu dominaciju. Tomislav Bevanda u 22. minuti je povisio na 5:1, da bi David Zovko u 29. minuti postigao šesti pogodak za domaćina. 

Konačni rezultat Zrinjski - Tango 7:1 postavio je Ivan Sušac golom u 38. minuti utakmice.

Mostar SG je večeras s 5:4 svladao Sofić, a malo ranije Centar s 5:3 bio bolji od Leotara, tako da je situacija na ljestvici ostala nepromijenjena. Mostar SG je vodeći s 33 boda, Centar na drugom mjestu ima 28, a Zrinjski na trećem 27 bodova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije