SVE IM OBJASNIO

Zvone Boban napušta Milan, oprostio se od igrača i stožera!

IPA/Pixsell
03.03.2020.
u 17:36

Milan bi uskoro mogao objaviti da su raskinuli ugovore Bobanom i Maldinijem. Talijanski mediji piši kako su Bobanovi odvjetnici već bili u Milanu te utvrdili detalje raskida suradnje

Zvonimir Boban odlazi iz Milana. Hrvatska nogometna legenda i Paolo Maldini danas su bili u Milanellu, te se pozdravili s igračima i stručnim stožerom, objasnili su im zbog čega odlaze iz kluba. 

Milan bi uskoro mogao objaviti da su raskinuli ugovore Bobanom i Maldinijem. Talijanski mediji piši kako su Bobanovi odvjetnici već bili u Milanu te utvrdili detalje raskida suradnje.

Još nije poznatu iznos odštete koju će Boban dobiti prije povratka u Fifu. Hrvat je prošlog ljeta stigao u Milanello i trebao je s Maldinijem vratiti slavu crveno-crnima. No Ivan Gazidis pokvario je posao te nije tajna da se Boban s njim ne slaže dobro.

Zvone je u nedavnom intervjuu za Gazzettu dello Sport optužio Gazidisa da mu radi iza leđa. 

'Ivan Gazidis radi na tome da Ralf Rangnick dođe na mjesto trenera', napisao je talijanski novinar Fabrizio Romano, a slično izvještavaju i talijanski mediji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije