STRAVIČNA NESREĆA

Staklo prerezalo vrat vozaču koji je ispao iz prevrnutog kamiona

kamion
18.09.2013.
u 08:46

Svjedoci vidjeli čovjeka na cesti s prerezanim grkljanom

Stravična prometna nesreća dogodila se usred jučerašnjeg dana nadomak Brčkog.

- Vozač kamiona poginuo je pod još nerazjašnjenim okolnostima u prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Bukvik na regionalnoj cesti Brčko – Cerik, kada se njegov teretnjak prevrnuo, potvrđeno je iz policije. Nekolicina slučajnih putnika, među kojima i novinar brčanske televizije Hit, koji su ubrzo zatekli šokantan prizor prerezanog grkljana, rekli su da je vozač, najvjerojatnije, prilikom prevrtanja kamiona ispao kroz vjetrobransko staklo koje mu je i prerezalo vrat.

Bilo mu zlo

Svjedoci su, također, navodili da je tijelo poginulog u vrijeme obavljanja očevida bilo modro, sto ih je navelo na pomisao da je vozaču prethodno bilo slabo pa je izgubio nadzor nad upravljačem. - Ekipa prometne policije izvršila je očevid na mjestu nesreće, a dežurni tužitelj naredio je obdukciju tijela poginulog koje je prevezeno u gradsku mrtvačnicu. Neslužbeno se doznaje kako postoji sumnja da je vozač, za koga se pretpostavlja da je J.B. (50) iz Brčkog, tijekom vožnje doživio srčani udar, uslijed čega je izgubio kontrolu nad vozilom, te udario u usjek pored ceste i prevrnuo se. Kamion se u trenutku nesreće kretao usponom prema naselju Bukvika, neslužbeno navode iz policije.

Poznat identitet

Pretpostavlja se da je poginuli Jasmin Bajraktarević, no rodbina tek treba izvršiti prepoznavanje. Prema kazivanju glasnogovornika Fadila Emkića, tragičnoj nesreći je pridonijela i skliska cesta nakon kiše koja dugo nije padala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije