Ljubuški

Treba od malih nogu naučiti plivati u raznim životnim situacijama

Plivanje
Zoran Grizelj
10.07.2013.
u 09:12


Četrdesetero djece podijeljenih u tri skupine po kategorijama

Četvrtu godinu zaredom Društvo pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture općine Ljubuški na bazenu tvrtke “Jure bazeni” provodi školu plivanja za sve dobi.

I djeca iz Rakitna

Trenutačno se na bazenu u Ljubuškome nalazi skupina od 40 djece podijeljenih u tri skupine po kategorijama plivanja. Posebnost ovogodišnje škole plivanja su djeca iz Rakitna, polaznici Univerzalne sportske škole Rakitnići koju vodi njihov nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture Marin Markota. Škola plivanja u Ljubuškom otvorila je bazen 1. srpnja i aktivnosti će trajati cijelo ljeto, u turnusima, zbog velike interesa djece i roditelja.

Plivanje, skokovi i ronjenje

Drugi turnus škole plivanja u Ljubuškome počinje 24. srpnja za napredne plivače i sve one koji žele još bolje usavršiti plivanje. Djeca iz Rakitna su oduševljena, usvajaju nova znanja i vještine koja će im zasigurno biti jedna od najvažnijih u životu..., kako kaže prof Zvonko Herceg i dodaje:

- Treba se od malena naučiti plivati u raznim životnim situacijama, znajući koliko je plivanje značajno za pojedinca i cijelo društvo... najmlađa Luca četverogodišnjakinja, kima glavom, i kaže - naučit ću sigurno...Devetogodišnji Drago najbolji je skakač u vodu i plivajući iz bazena poručuje, svi trebaju naučiti plivati pa tek onda skakati... Petnaestogodišnji Dario najbolje roni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?