Dosluh

U bijegu silovatelj 15 - godišnjakinje

silovanje
VL FOTO
28.03.2012.
u 09:31

Iako se vjerovalo da je sve to počinio isti manijak, jer je u oba napada korišten bijeli golf2, policija sada sumnja kako su bila dvojica silovatelja, i to u dosluhu

Jovo Lazarević iz Brčkog našao se iza rešetaka zbog sumnje da je pokušao silovati S. C. (23) iz Đulića kod Teslića, a još se traga za osumnjičenim koji je nekoliko sati ranije u susjednom Pribiniću brutalno silovao 15-godišnju djevojčicu. Iako se vjerovalo da je sve to počinio isti manijak, jer je u oba napada korišten bijeli golf2, policija sada sumnja kako su bila dvojica silovatelja, i to u dosluhu. Zanimljivo je da su u jednom slučaju na golfu bile šibenske oznake, dok je u drugom bio bez ikakvih obilježja.

Mozaik zločina se počeo slagati nakon što je S. C. prepoznala osumnjičenog Jovu Lazarevića kao napadača. Međutim, pri prepoznavanju 15-godišnja učenica ustvrdila je da to nije silovatelj. Za njeno silovanje osumnjičen je srednjovječni muškarac iz Turbeta kod Travnika, inače već poznati seksualni manijak. On nije zatečen na svojoj adresi jer je iznenada “napustio” suprugu i dijete pa pobjegao u nepoznato.

Podsjetimo, silovanje učenice dogodilo se 23. ožujka oko 22.45 sati, kada se sa školskog igrališta vraćala kući. Manijak u bijelom golfu prišao je djevojčici, a potom je uhvatio za kosu, uvukao u automobil i odvezao na sporedni put pored crkve. Maloljetnica je policiji ispričala da napadač na licu ima ožiljak i kako je za vrijeme napada na glavi imao crnu kapu. Na rukama je imao kožne rukavice bez prstiju i navodno je zaudarao na nekakvu kiselinu. Unatoč blokadi svih izlaza iz Teslića, silovatelj je uspio umaći. Samo šest sati kasnije na autobusnom stajalištu dogodio se novi napad, a žrtva je bila S. C. (23) koja je rano ujutro krenula na posao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije