niz opasnosti

Britanska vlada upozorila svoje državljane koji namjeravaju putovati u BiH, evo zašto

ilustracija
18.01.2020.
u 12:37

Kada su u pitanju potencijalne opasnosti o kojima bi Britanci trebali voditi računa tijekom boravka u BiH, upozorava ih se na visoku razinu zagađenosti zraka, neeksplodirane mine, mogući teroristički napadi, kriminal...

Britanska vlada upozorila je svoje državljane koji namjeravaju putovati u Bosnu i Hercegovinu na probleme sa zagađenim zrakom u BiH.

Podsjećaju da oko 9.000 britanskih državljana posjećuju BiH svake godine, te da većina posjeta protekne bez ikakvih problema. Međutim, u posljednjoj informaciji upozoravaju na visoku razinu zagađenosti zraka, što bi moglo prouzročiti zdravstvene probleme.

Kada su u pitanju potencijalne opasnosti o kojima bi Britanci trebali voditi računa tijekom boravka u BiH, izdvajaju neeksplodirane mine, posebno u izoliranim planinskim i seoskim područjima, te ističu da su poplave i klizišta u proteklim godinama pomjerili minska polja i uništili oznake kojima se upozorava na opasnost od mina, piše Faktor. 

Također ističu da bi teroristi mogli izvesti napade u BiH.

- Razina kriminala prema strancima općenito je niska, ali treba paziti na džeparenje u gradovima i u javnom prijevozu, te posebno voditi računa u područjima za koja je poznato da su turistički popularna – navodi se u informaciji.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?