Predsjednik Federacije BiH

Čavara razgovarao s predstavnicima županijskih službi za zapošljavanje

marinko čavara
VL FOTO
30.11.2015.
u 15:54

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara danas je razgovarao s predstavnicima Županijskih službi za zapošljavanje:

Vladom Čuljkom, ravnateljem Službe za zapošljavanje KHN, Antom Omazićem, ravnateljem Službe za zapošljavanje KHB, Stankom Vincetićem, ravnateljem Službe za zapošljavanje KP, Mariom Bušićem, ravnateljem Službe za zapošljavanje KZH i Josipom Tolom, zamjenikom ravnatelja Službe za zapošljavanje KSB.

Predstavnici su upoznali predsjednika Federacije BiH Marinka Čavaru sa stanjem i problemima s kojima se Službe za zapošljavanje u ovim županijama susreću. Izrazili su nezadovoljstvo odnosom Federalnog zavoda za zapošljavanje prema Županijskim službama za zapošljavanje. Istaknuli su problem utvrđivanja kriterija i neravnomjerne raspodjele sredstava iz Federalnog zavoda prema Županijskim službama. Također, istaknuli su potrebu formiranja Upravnog odbora Federalnog zavoda za zapošljavanje na način da svaka županija zastupa jedan član tog Odbora.

Na sastanku je zaključeno da je zapošljavanje problem cjelokupnog društva, te da je potrebno poboljšati suradnju Federalnog zavoda za zapošljavanje, Županijskih službi za zapošljavanje i institucija vlasti, s ciljem omogućavanja boljeg rada tih Službi, a samim tim, i kvalitetnijih programa zapošljavanja, koji su nam neophodni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?