lideri o referendumu u rs

Čović: Nakon referenduma ne može ništa biti drugačije

lideri
FENA
07.09.2016.
u 18:39

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je danas u Sarajevu da nakon lokalnih izbora očekuje spuštanje nepotrebno podignutih napetosti i vraćanje aktivnostima na poboljšanju svakodnevnog života bh. građana.

Dodao je da pod tim podrazumijeva izgradnju infrastrukture, reforme, povećanje životnog standarda i slično. Upitan što očekuje nakon referenduma u RS-u, Izetbegović je odgovorio da očekuje da referendum neće ni biti održan.

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović očekuje da na lokalnim izborima svi HDZ-ovi kandidati za načelnike budu izabrani na te pozicije, te da ta stranka osvoji većinu u općinskim vijećima.

Dodao je kako očekuje da sve stranke, rasterećene od predizborne kampanje koja je razlog svega lošeg u BiH u posljednjih osam mjeseci, počnu donositi odluke i dogovarati se kako bi ovo partnerstvo zaživjelo kao prava koalicija i strateško partnerstvo.

Za Čovića je manje važno hoće li referendum u RS-u biti održan ili neće jer smatra da nakon njega ne može ništa biti drugačije nego što je bilo. 

Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić rekao je da očekuje da rezultat lokalnih izbora bude takav da će ova koalicija moći raditi još snažnije na lokalnoj razini, a kad je riječ o referendumu u RS-u da dijeli mišljenje s Izetbegovićem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?