Vedrana Blagojević izrađuje rukotvorine

Djevojke kažu da bi s mojim nakitom mogle i na crveni tepih

27.02.2018.
u 14:38

Vedrana Blagojević, prosvjetni radnik po struci, voljela je od malih nogu crtanje. Kasnije je izrađivala praktične dekorativne predmete za kuću, unoseći u prostor u kom živi, neku posebnu toplinu. Prepravljala je odjeću, dodavala razne detalje, pratila trendove.  

Trenutno se bavi izradom unikatnog nakita koji imaju mnoge djevojke i žene, kako u Bijeljini, tako i u drugim gradovima širom BiH, piše Avaz. 

- Majka mi je uvijek prigovarala kako sam izabrala pogrešnu profesiju i da je trebalo da se bavim nekim dizajnerskim poslom. Izradu unikatnog nakita doživljavam kao najbolji vid relaksacije i izražavanja vlastite ličnosti. Od ovog posla može se zaraditi i solidan džeparac. Mnoge djevojke koje danas nose moj nakit, kažu da bi se s njim mogle pojaviti i na crvenom tepihu. U svaku ogrlicu, narukvicu, naušnicu ili detalj za kosu utisnula sam vlastiti pečat. Nikad nisam izradila isti komad dva puta - kaže Vedrana.

Na jednom sajmu u Beogradu prepoznala je kod jedne djevojke iz Brčkog nakit koji je za nju nekad davno izradila. Priznaje da se od nekih komada nakita teško odvajala, ali znajući da ih nose oni kojima ih je poklonila ili prodala, za nju predstavlja posebnu radost i zadovoljstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije