ARCA 2015.

Dvije zlatne i dvije brončane medalje za izumitelje Milićeviće

21.10.2015.
u 06:15

Ivan Milićević je zlatnu medalju dobio za trajnu osnovu za saće, a Branko za radnu obuću s mogućnošću podizanja i spuštanja

- San svakog izumitelja je da vidi svoj patent u primjeni na dobrobit čovječanstva, rekao nam je Branko Milićević prilikom našeg posjeta štandu Udruge inovatora "Hercegovački patent" na 13. međunarodnoj izložbi inovacija koja se prošlog vikenda održala u Boćarskom domu u Zagrebu pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Branko je predsjednik Udruge "Herpatent", a cilj nastupa je uvezati Hercegovinu sa Zagrebom na polju tehničke kulture i inovatorstva, a sve u cilju pokretanja proizvodnje patenata hercegovačkih izumitelja da ne ostanu samo na papiru i medaljama, nego da se proizvode. Štand je pobudio veliko zanimanje gostiju, a slavodobitno je završio i za Ivana i za Branka. Dobili su po jednu zlatnu i jednu brončanu medalju. Ivan zlato za trajnu osnovu za saće, a broncu za uređaj za okopavanje biljaka, a Branko zlato za radnu obuću s mogućnosti podizanja i spuštanja te broncu za univerzalna ručna hidraulična kliješta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije