Prognoza

Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

kisa
ilustracija
27.06.2016.
u 09:45

Danas će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini umjereno oblačno. Prijepodne kiša se očekuje u zapadnim i sjeverozapadnim područjima. Tijekom dana kiša, pljuskovi, ponegdje uz grmljavinu se očekuju u većini područja. Lokalno, uz padavine i pojačane udare vjetra, postoje uvjeti za pojavu grada. 

Vjetar će biti slab do umjeren, na trenutke i pojačan sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura kretat će se od 23 do 29, na jugu od 30 do 34 stupnja. 

U utorak će biti umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne ponegdje u istočnim područjima se očekuje kiša. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se u Hercegovini. Jutarnja temperatura iznosit će od 12 do 18, na jugu od 17 do 21, a najviša dnevna od 22 do 28, na jugu od 29 do 32 stupnja. 

U srijedu će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura iznosit će od 11 do 17, na jugu od 16 do 22, a najviša dnevna od 24 do 30, na jugu do 33 stupnja. 

U četvrtak se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom dana, razvojem oblačnosti moguća je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura od 12 do 17, na jugu od 16 do 22, a najviša dnevna od 25 do 30, na jugu do 33 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?