posjetili 91 obitelj

Hum u središnjoj Bosni podijelio 700 kg krumpira

21.05.2020.
u 09:16

Predsjednik Udruge Mateo Marić kaže kako su članovi Udruge posjetili 91 obitelj s područja Viteza i središnje Bosne

Tijekom pandemije COVID-19 članovi Hrvatske udruge mladih u središnjoj Bosni iz Viteza nisu prestajali s radom, čak su u to vrijeme pojačali svoj rad i još više pomagali potrebitima. 

Ova Udruga je u protekla dva mjeseca često bila na terenu i obilazili su osobe i obitelji kojima je pomoć bila najpotrebnija. 

Kako nam je rekao predsjednik Udruge Mateo Marić, članovi Udruge su posjetili 91 obitelj s područja Viteza i središnje Bosne. 

"Pomagali smo obiteljima na razne načine (prehrana, ogrjev, plaćanje režija, lijekova i dr.). Ali prilikom obilaska ovih obitelji tražili smo rješenje kako bi im mogli dugoročnije pomoći. Tako smo odlučili kupiti sjemenski krumpir i darovati osobama i obiteljima kojima je potreban. Na ovaj način će korisnici ove pomoći imati plod svoga rada, domaći i zdrav proizvod i tako će pomoći sebi i svojim obiteljima. Iskreno nam ja drago što smo uspjeli pomoći na ovakav način", rekao je Marić. Dodao je kako ih posebice raduje što su korisnici ove pomoći bile prvenstveno osobe mlađe životne dobi.

Predsjednik Udruge zahvalio je svima koji su im pomogli u svim aktivnostima u proteklom razdoblju i poslao je poruku koja je ujedno i moto Udruge: "Nemojte se nikada umoriti čineći dobro".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?