Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosni

HUM za bolju povezanost s potrebitima i lakšu realizaciju aktivnosti treba vozilo

05.03.2021.
u 07:20

Za lakše realiziranje aktivnosti i projekata

Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza, od dana osnivanja pa sve do danas, realizirala je mnoge projekte i aktivnosti na području Viteza i središnje Bosne, a posebno je prepoznata po svom humanitarnom radu. 

Od svog osnivanja, krajem 2018. godine, posjetili su 213 obitelji s područja Viteza i središnje Bosne kojima su pomogli na razne načine (kupovina ogrjeva, lijekova, hrane, odjeće, plaćanju obroka...).

Obzirom da članovi Udruge za obavljanje ovog volonterskog posla korista stalno osobne automobile, a koji ponekad nisu ni dovoljno veliki, ni prikladni za obavljanje nekih poslova za Udrugu, odlučili su krenuti u realiziranje kupovine automobila za potrebe Udruge. 

"Članovi za potrebe Udruge najčešće koriste svoj osobni automobil, ili automobil od svojih roditelja. Uvidom u evidenciju, članovi naše Udruge godišnje zbog potreba Udruge prijeđu oko 20 - 25 tisuća kilometara, što je na razini godine doista velika brojka. Imajući u vidu da svi mi koristimo svoj automobil i da smo često dolazili u problem prijevoza određene pomoći do korisnika zbog nedostatka vozila, odlučili smo krenuti u realiziranje kupovine automobila za potrebe Udruge", pojasnili su nam iz Udruge. 

"Kako bismo u svakom trenutku mogli biti dostupni onima kojima je naša pomoć najpotrebnija, potrebno nam je vozilo koje će biti na raspolaganju i koje će služiti za potrebe Udruge i olakšati realiziranje naših aktivnosti i projekata. Zato smo u dogovoru s članovima krenuli u rješavanje ovoga problema", rekli su nam iz Udruge. No, dodaju kako će im za to trebati pomoć dobri ljudi. 

"Očekujemo kao i do sada imati potporu i nadamo se da ćemo ovaj naš problem riješiti u što kraćem roku. Svi podaci oko realizacije ove aktivnosti mogu se vidjeti na Facebook stranici Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?