posjeta

Komandant Komande NATO-a u Napulju posjetio kamp Butmir

posjeta
27.04.2016.
u 18:14

Komandant Komande Združenih savezničkih snaga u Napulju, admiral Mark Ferguson, posjetio je danas kamp Butmir, sjedište NATO Štaba Sarajevo i Komande Europskih snaga u BiH.

Admiral Ferguson susreo se s visokim dužnosnicima i drugim personalom u kampu Butmir i razgovarao o aktivnostima EUFOR-a i NATO-a u zoni odgovornosti na Balkanu. 

Admiralova kratka, ali značajna posjeta obuhvatila je sastanke s brigadnom generalicom Giselleom Wilz, komandanticom NATO Štaba Sarajevo, i generalmajorom Friedrichom Schrötterom, komandatom EUFOR-a, a razgovaralo se o napretku i idućim koracima BiH na putu prema euroatlantskim integracijama. 

Admiral Ferguson sastao se i s načelnikom Zajedničkog štaba OS BiH, generalpukovnikom Antom Jelečem. Na sastanku je razgovarano o suradnji s OS BiH, interoperabilnosti i integraciji u NATO, priopćeno je iz Nato Štaba Sarajevo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije