obiteljska tradicija

Mirko Alilović: Svake godine za Obljetnicu ukazanja s obitelji dolazim pješice u Međugorje

Međugorje-info.com
25.06.2017.
u 19:39

U moru hodočasnika koji su pristigli danas u Međugorje kako bi Majci zahvalili za sve primljene milosti, bio je i poznati rukometaš Mirko Alilović koji je za Radiopostaju MIR Međugorje rekao da svake godine oko obljetnice ukazanja s obitelji hodočasti pješice u Međugorje.

Kaže kako je to postala obiteljska tradicija. 

"Svaku godinu dolazim ovdje oko obljetnice, a na obljetnicu se zna - idemo pješice u Međugorje, damo si zavjete, postavimo si neke uvjete i bolje se osjećamo nakon svega", rekao je Alilović. 

Poznati rukometaš za Radiopostaju MIR Međugorje kaže kako je privilegija što živi na deset minuta od Međugorja i da može doći kad god osjeti potrebu. 

Dodaje da i djeci, koja su također s njima u Međugorju, pokušava što više približiti vjeru u Boga. Priča im i o Međugorju i objašnjava što se tu dogodilo, ali kaže da su još mali da to shvate, no s vremenom će, kako kaže "shvatiti značenje vjere i Boga, pa i samog Međugorja. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije