Grad Mostar objavio Poziv

Mostar: Otvorene prijave za Trening upravljanja projektnim ciklusom

Grad Mostar
Fena
16.08.2023.
u 19:02

Prijave za sudjelovanje na planirane termine otvorene su za nevladine organizacije, a trebaju se dostaviti jedan dan ranije od dana održavanja istih

Grad Mostar objavio je Poziv za predstavnike nevladinih organizacija za sudjelovanje na Treningu u sklopu objavljenog Javnog poziva nevladinim organizacijama za predaju prijedloga projekata koji će se financirati iz Proračuna Grada Mostara u 2023. godini.

Trening upravljanja projektnim ciklusom (PCM) bit će organiziran u četvrtak, 17. kolovoza, zatim u ponedjeljak, 21. kolovoza te u četvrtak, 24. kolovoza s početkom u 10 sati u prostorijama Grada Mostara (Ulica Kralja Tvrtka bb, Đački dom), stoji u najavi.

Prijave za sudjelovanje na planirane termine otvorene su za nevladine organizacije, a trebaju se dostaviti jedan dan ranije od dana održavanja istih, putem email adrese mladi.nvo@mostar.ba.

Također, na navedenu email adresu moguće je do 24. kolovoza uputiti sva pitanja u vezi s Javnim pozivom, s naznakom za Javni poziv.

Odgovori na upite će biti dostavljeni unutar tri radna dana od primanja upita.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije