Ivanić i Vučić

Odnosi BiH i Srbije napreduju, poticati suradnju u ekonomiji

mladen ivanic
05.01.2016.
u 13:29

Zajednički je konstatirano da odnosi BiH i Srbije napreduju i da je potrebno još više potaknuti suradnju, posebice u području ekonomije, pri čemu je naglasak stavljen na namjensku industriju i turizam

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić razgovarao je telefonski s predsjednikom Vlade Republike Srbije Aleksandrom Vučićem. 

Zajednički je konstatirano da odnosi Bosne i Hercegovine i Srbije napreduju i da je potrebno još više potaknuti suradnju, posebice u području ekonomije, pri čemu je naglasak stavljen na namjensku industriju i turizam. Član PBiH Ivanić i premijer Srbije Vučić su suglasni da se odlični odnosi Srbije i Republike Srpske trebaju nastaviti, te da su i oni bitan doprinos stabilizaciji političkih prilika unutar Bosne i Hercegovine. 

Dogovoreno je da se Ivanić i Vučić u najskorije vrijeme sretnu u Beogradu, kako bi razgovarali o daljnjim oblicima zajedničke suradnje, s ciljem poboljšanja političkih prilika u cijeloj regiji, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije