'BUDITE IM RODITELJ'

Otac u središtu pažnje jer je ovako kaznio nasilnog sina: Nije li ipak malo pretjerao?

06.03.2018.
u 21:30

Bryan Thornhill sina je odlučio kazniti na drastičan način jer je bio nasilan prema drugoj djeci u školskom autobusu te je poručio: Takvo ponašanje ne toleriram

Otac Bryan Thornhill iz američke savezne Virginije podijelio je javnost nakon što je 10-godišnjeg sina odlučio kazniti jer je bio nasilan prema drugoj djeci u školskom autobusu. 

Otac, naime, u videu koji je objavio na svom Facebook profilu objašnjava kako je njegov sin bio nasilan u školskom autobusu pa je izbačen van te da će za kaznu zbog toga cijeli tjedan morati trčati do škole.

Prvi dan 'izvršavanja kazne' padala je kiša, no to nije smetalo dječakovom ocu koji je 10-godišnjaka ipak natjerao da trči do škole oko 1,6 kilometara dok ga je on pratio automobilom.

– Izbačen je iz autobusa jer je bio nasilan, a ja to ne toleriram, ne mogu to podnijeti – rekao je otac u početku videa koji je dosad pregledan više od milijun i pol puta.

– Otkad trči u školu, njegovi učitelji kažu kako je popravio svoje ponašanje – dodao je otac.

Na kraju videa poslao je poruku svim roditeljima: – Učite svoju djecu, ne budite im prijatelji, budite roditelji. To je ono što djeca danas trebaju.

Iako su se mnogi roditelji složili s njim, puno je onih koji smatraju da je pretjerao.

– Natjerati dijete s teškom torbom da trči po kiši nije baš najpametnije. Samo se nadam se nije razbolio i da neće imati problema s bolovima u leđima – komentirala je jedna majka.

– Odgojila sam četvero djece u predivne odrasle osobe i ne, nisam se koristila ovakvim metodama. Ovo je sranje... – poručila mu je druga.

No, otac je i idućih dana nastavljao sina kažnjavati na isti način, a svaki put je objavio video kako dječak trči do škole.

Slažete li se s njegovom 'mjerom' ili mislite da je ipak malo pretjerao?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?