Svađa na EMSC-u

Potres u BiH posvađao Zagrepčane: Pisali jedni drugima da su debili

24.08.2020.
u 14:34

Jučerašnji potres s epicentrom nedaleko Velike Kladuše (BiH), a koji se, između ostalog, osjetio i u Zagrebu izazvao je u komentarima popularne EMSC-ove aplikacije verbalni rat među Zagrepčanima. 

Naime, neki nisu obratili pažnju na podatak da se epicentar potresa nalazi gotovo 70 kilometara jugozapadno od Zagreba pa su prijavljivali da nisu ništa osjetili te su se žalili da aplikacija samo diže paniku. Oni koji su znali da lokaciju epicentra obrušili su se na nepažljive komentatore. 

"Kakvi ste vi debili na ovoj stranici, ali ne samo na ovoj. Po ovome se vidi kako je većina ljudi mutava i zašto nam treba diktatura. Prvo naučite čitati, a onda idite pisat", napisao je ljutiti Sesvečanin. "Vi stvarno niste normalni. Prije nego komentirate, pogledajte gdje je bio epicentar. Čuj ove iz Dubrave, osjetili su. Ja inače osjetim svaki potres, ali ovo što vi radite na ovoj aplikaciji, mene je sram", "Debili iz Zagreba koji vjerojatno cijeli dan nose brnjice i žive u paničnom strahu od Corone i ostalih gluposti, potres je bio u BiH, bio je zanemariv i sve da je bio i u Zagrebu, opet bi bio zanemarive snage...sakrijte se u svoje rupe i čekajte novi ili da vas Corona ščepa", "Nije mi jasno zašto pišete ovdje ako niste osjetili ništa. 

Stvarno mislite da je bitno to kaj niste osjetili potres? Idioti. Stisnete na "Osjetio sam potres" i onda napišete da niste osjetili ništa", samo su neki od komentara ljutitih Zagrepčana koji su pokušavali objasniti sugrađanima da time daju pogrešne informacije aplikaciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?