završili školovanje

Pripadnici OS BiH s diplomom Kraljevske akademije

OS BiH
Foto: OS BiH
1/4
03.03.2017.
u 16:41

"Emina Germović i Hilmo Curić su koračanjem na svečanoj paradi Kraljevske zrakoplovne akademije obilježili uspješan završetak školovanja na ovoj prestižnoj akademiji", priopćili su iz OS BiH

Pripadnici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine Emina Germović i Hilmo Curić uspješno su završili školovanje na Kraljevskoj zrakoplovnoj akademiji Cranwell.

"Emina Germović i Hilmo Curić su koračanjem na svečanoj paradi Kraljevske zrakoplovne akademije obilježili uspješan završetak školovanja na ovoj prestižnoj akademiji. Oružane snage BiH su bogatije za još dvoje oficira, koji će znanje stečeno na RAF Cranwell koristiti u svom budućem angažmanu", priopćili su iz OS BiH, prenosi N1. 

Na svečanoj ceremoniji Kraljevske zrakoplovne akademije Cranwell u Velikoj Britaniji, uručene su diplome za uspješan završetak školovanja mladim oficirima Oružanih snaga BiH potporučnici Emini Germović i poručniku Hilmi Curiću.

"Obuka koju su ovi uspješni mladi oficiri OS BiH završili na ovoj najstarijoj akademiji na svijetu nimalo nije lagana, traje sedam mjeseci i odvija se u tri faze. Prva faza je najzahtjevnija jer u njoj prolaze put od civila u vojnike, dok druga i treća faza više pažnje posvećuju akademskom izučavanju vojske, posebno jer je riječ o izgrađivanju budućih oficira kao lidera. Kraljevsku zrakoplovnu akademiju Cranwell u Velikoj Britaniji, dosada je završilo 5 oficira Oružanih snaga, dok su buduća 3 oficira još uvijek na školovanju", stoji, između ostalog, na stranici OS BiH.

Svečanoj ceremoniji ispred Oružanih snaga BiH nazočio je pukovnik Dario Pajić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije