MISLILA DA JE VODA

Pronašli joj otrovnog pauka u uhu: 'Prestravljena sam'

25.08.2019.
u 10:01

Susie Torres je kazala kako ne zna gdje ga je "pokupila", ali da će od sada svakako biti na oprezu.

Svjedoci smo mnogih neobičnih prizora danas, ali za Susie Torres iz Kansas Citya je svakako pauk u njezinom uhu bio trijumf čudnih i rijetkih događaja. 

Naime, ova je žena mislila da ima šumove u uhu jer joj je začepljeno od vode pa je posjetila liječnika. Naizgled rutinski pregled pretvorio joj se u noćnu moru. Ljudi se nerijetko suočavaju sa svojim strahovima oči u oči, a Torresin strah je živio u njoj. Nakon kratkog pregleda liječnici su, ne znajući u tom trenutku da se radi o pauku, konstatirali kako Torres ima insekta u uhu, piše KSHB.

- Liječnica je istrčala van i rekla da mora ići po još ljudi. Nakon toga mi je tek rekla da misli da imam insekta u uhu- opisala je Susie Torres svoj pregled za KSHB. Dodaje kako su joj nakon nekog vremena rekli da se radi o pauku te da je pokušavala ostati smirena i ne paničariti.


 

Nakon, kako kaže, kratke i brze intervencije, izvadili su ga van. Doktori su joj kazali kako je riječ o smeđem pauku samotnjaku koji je iznimno otrovan i nedovoljno istražen te se smatra potencijalno opasnim.

- Nikad nisam mislila da bi se zavukli u neki dio tijela- rekla je Torres nakon pretraga koje su potvrdile da nije bilo ugriza.

Susie Torres je kazala kako ne zna gdje ga je "pokupila", ali da će od sada svakako biti na oprezu.

- Jučer sam prije spavanja stavila vatu u uši. Prestravljena sam- rekla je Torres.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije