pobijedite prehladu

Slana voda liječi bolno grlo, a sok od naranče podiže imunitet

prehlada lijecenje
29.10.2016.
u 13:47

Sigurno ste i vi jedni od mnogih koje je u ovo vrijeme godine uhvatila prehlada. Kišete, kašljete, boli vas glava, curi vam nos, samo su jedni od simptoma. Ako vam ne uspijeva riješiti ih se, pogledajte ove savjete

Čim osjetite i malu naznaku prehlade, povećajte unos tekućine, napravite si čaj, popijte vitamine, riješite se posla ako možete i odmarajte.

Voda i sok od naranče pomoći će vam da ostanete hidratizirani, ali i smanjuju simptome kao što je suho grlo i začepljen nos.

Još jedan neobičan trik za koji sigurno niste znali pomoći će vašem grlu - ispirite usta slanom vodom. U čašu tople vode stavite jednu čajnu žličicu soli. Stavite u usta, promućkajte i ispljunite. Ona će vam pomoći protiv grebanja u grlu, donosi 24sata.hr. 

Ako ste sigurni da se radi samo o prehladi, a ne o nečemu jačem, pokušajte izbjegavati teže lijekove i antibiotike te se liječite na prirodan način.

Za više takvih savjeta, pogledajte video u prilogu kako bi već do sutra bili potpuno zdravi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?