Udar na Središnje izborno povjerenstvo

Spriječen pokušaj smjene SIP-a, bošnjačke stranke izmišljaju afere

18.04.2018.
u 08:00

Ne prestaju pokušaji da se na svaki mogući način bošnjačke stranke dokopaju mogućnosti biranja izaslanika za Dom naroda BiH, kao i upravljanja izbornim procesom kada je već posve izvjesno kako neće uspjeti promjene Izbornog zakona i Washingtonskog sporazuma kojim bi se osigurala mogućnost nastavka manipulacije te praktično gašenja gornjeg, nacionalno koncipiranoga doma federalnog Parlamenta. Kako se doznaje, SDA, SDP i Demokratska fronta zamislili su kako bi zbog toga trebalo eliminirati nepoćudne predstavnike u toj državnoj instituciji, za što im je dovoljna samo većina u Zastupničkom domu.

Svebošnjački savez

Kako se doznaje iz krugova bliskih bošnjačkim strankama, upravo “najvećom smetnjom” za realiziranje vlastitog projekta smatraju trenutačnu predsjedateljicu SIP-a Irenu Hadžiabdić, ali i dvojicu hrvatskih članova Vladu Rogića i Stjepana Mikića, te imenovanje podobnih Hrvata koji bi “svirali” uz taktove ovog neformalnog velikobošnjačkoga saveza...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Komentara 1

NO
normalan95
11:54 18.04.2018.

SIP će se mijenjati svakako. Irena će sama dati ostavku!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?