Neovisni odbor PSBiH

Urediti pitanja koja opterećuju rad policijskih agencija BiH

15.05.2017.
u 20:51

Na 32. sjednici Neovisnog odbora Parlamenta BiH s ravnateljem SIPA-e BiH Pericom Stanićem i njegovim zamjenikom Đurom Kneževićem, članovi ovog tijela PSBiH razgovarali su o rezultatima rada ove policijske agencije BiH u 2016. godini, kao i o programu rada za 2017. godinu.

Neovisni odbor je, nakon obavljenog razgovora, zaključio kako je potrebno, s obzirom na stanja u policijskim agencijama na razini BiH, što hitnije formirati Odbor za žalbe policijskih službenika pri Ministarstvu sigurnosti BiH.

Također, donesen je i zaključak kojim Neovisni odbor podržava aktivnosti i cijeni objektivnim i osnovanim potrebu donošenja novog teksta Zakona o policijskim službenicima BiH, a kojim je potrebno urediti pitanja koja opterećuju rad policijskih agencija BiH.

S tim u svezi, Neovisni odbor sugerira Ministarstvu sigurnosti BiH da Nacrt zakona dostavi na razmatranje ovom neovisnom tijelu PSBiH, priopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?