Sportsko druženje mladih na Buni

Za vikend se održava Sportsko druženje mladih grada Mostara

25.08.2018.
u 08:30

 

Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar organizira Sportsko druženje mladih grada Mostara danas, 25. kolovoza, i sutra, 26. kolovoza, u Relax Outdoor centru na Buni.

Osam sportova

Inače, riječ je o dvodnevnom druženju mladih koji će kroz osam sportova (nogomet, košarka, odbojka, boćanje...) pokazati svoje natjecateljske vještine.

- Cilj igara je prvenstveno druženje svih članova, simpatizera i prijatelja Mladeži HDZ-a BiH iz Mostara. Na ovom druženju Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar okupit će najaktivnije članove te kroz sport i ugodno druženje zahvaliti im na njihovu angažmanu. Dolaze nam gosti iz svih krajeva BiH i Hrvatske, već imamo više od 500 prijavljenih natjecatelja, dok očekujemo još već broj drugih gostiju. Nadamo se kako ćemo se pokazati kao dobri domaćini svima koji u dva dana na Buni budu naši gosti - kazao nam je Marko Zovko, predsjednik GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar.

Natjecanje koje se prošle godine održalo na Buni pokazalo se kao puni pogodak. Reakcije nakon njega su bile uglavnom pozitivne. Natjecatelji su nastojali dati sve od sebe kako bi postigli bolji rezultat. Nakon toga očekuje se kako će novo sportsko druženje na Buni biti ipak na višoj razini.

Veća masovnost

Takvo nešto je logično očekivati s obzirom na veću masovnost koja će pratiti sva natjecanja. Službeno otvorenje zakazano je za danas u 12 sati. Igre mladih službeno će proglasiti otvorenima predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg.

Za sutra, 26. kolovoza, u 19 sati planirana je službena ceremonija dodjele priznanja za najuspješnije ekipe i pojedince. Svečanosti će nazočiti brojni stranački dužnosnici sa svih razina zakonodavne i izvršne vlasti. Ovo sportsko druženje trebao bi zatvoriti Dragan Čović, hrvatski član Predsjedništva BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?