brčko

Zajednička akcija o opasnostima pri korištenju pirotehničkih sredstava

zjghvfj
13.12.2016.
u 11:07

Policija Brčko distrikta je u suradnji sa Timom za razminiranje Vlade Brčko distrikta, pokrenula zajedničku akciju upozoravanja učenika s opasnostima prilikom korištenja pirotehničkih sredstava.

Akcija se provodi u osnovnim školama na području Brčko distrikta, gdje se kroz različita predavanja učenicima ukazuje na opasnosti koje mogu nastupiti prilikom upotrebe pirotehničkih sredstava.

U sklopu poduzimanja ovih aktivnosti, pored predavanja, tiskan je i distribuiran prikladan letak u kojem se, između ostalog, objašnjavaju zakonske odredbe koje se odnose na pirotehnička sredstava, zatim instrukcije roditeljima i nastavnicima, te opasnosti i ozljede  koje mogu nastupiti pri korištenju pirotehničkih sredstava.

„Imajući u vidu da se bliže vjerski i novogodišnji blagdani, Policija Brčko distrikta poziva građane da se suzdrže od uporabe bilo koje vrste pirotehničkih sredstava i na taj način doprinesu ugodnijoj i sigurnijoj okolini kao i proslavi predstojećih  blagdana“, navodi se u priopćenju iz brčanske Policije.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?