Spektakl s Barcelonom

Vučević: Balakov je sjajan čovjek za nas! Poklepović: Trebali smo dobiti Barcu

Balakov i Guardiola
Balakov i Guardiola
24.07.2011.
u 08:36

– Ovo je bila prava fešta, utakmica je bila revijalna, prijateljska, pa nogomet nije bio u prvom planu. No, vidi se veliki potencijal u ovom Hajduku – kazao je izbornik hrvatske reprezentacije Bilić.

Brojni uglednici, bivši i sadašnji nogometaši, treneri, uživali su na Poljudu.

– Jako mi je drago zbog Krasimira Balakova. Jedino stranac u ovom trenutku može voditi Hajduk. Riječ je o iznimno kvalitetnom čovjeku i studioznom treneru. Treba mu dati vremena. Duboko sam uvjeren da je Hajduk dobio pravog čovjeka - istaknuo je Goran Vučević.

Što kaže Guardiola?

– Ostali smo u dobrim odnosima i nakon što sam otišao iz Barcelone. Često zna kazati da ova Barcelona nije njegovo djelo već djelo Johana Cruijffa i sustava koji Barcelona gaji godinama - rekao je Vučević i prepričao svoj susret sa sportskim direktorom Barce Zubizarretom:

- Pitao sam ga za Modrića, a on ga je nahvalio, ali i dodao da u B momčadi imaju dvojicu i u mladoj još dvojicu koji će brzo doseći Lukinu klasu!

Hrvoje Maleš, Hajdukov predsjednik, koji je na kraju najzaslužniji što je Barcelona ipak stigla u Split i što je Poljud tog 23. srpnja bio u epicentru svjetskih nogometnih zbivanja, nije mogao suspregnuti emocije:

– Sve je bilo fantastično, ova utakmica će ostati zapisana zlatnim slovima u Hajdukovoj povijesti – rekao je Maleš.

Član MOO-a Antun Vrdoljak iz prvog reda svečane lože pratio je dvoboj.

– Ovo je bio pravi spektakl, naročito na tribinama. A i na terenu je bila velika Barcelona. Svidio mi se Hajduk, vidi se da se pojačao, da spreman ulazi u sezonu – kaže Vrdoljak.

Bivšem treneru bijelih Stanku Poklepoviću svidjelo se i ozračje, ali i Hajdukova igra.

– Predstava je imala fantastičan dekor. Barcelona je, bez obzira što joj je nedostajalo dosta igrača, igrala onu svoju poznatu igru, a Hajduk je imao svoje bljeskove. Čini mi se da smo trebali pobijediti – kazao je Poklepović.

Marin Tomasov zaključio je:

- Pokazali smo da se može igrati s njima, iako su svi čudo. (om, žj/VLM)

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije