TRAGEDIJA

Zatvorio se u sušnicu, stavio vreću na glavu i uključio plin

marinko
21.04.2012.
u 12:05

Nesretni Marinko Glavaš je bio instruktor vožnje i vlasnik auto škole

Policijska uprava Grude preksinoć oko 19:50 sati zaprimila je prijavu da je u mjestu Drinovci 50-godišnji mještanin počinio samoubojstvo plinom. Očevid su izvršili dežurna županijska tužiteljica i inspektori PU Grude, a tijelo pokojnika je pregledao dežurni liječnik Doma zdravlja Grude. Izvršenim očevidom utvrđeno je da se tijelo pokojnika nalazi u prostoriji koja služi kao konoba i sušnica mesa na obiteljskom posjedu, a pored tijela se nalazila plinska boca i PVC vrećica. Tijekom očevida nisu pronađeni tragovi koji upućuju na odgovornost druge osobe za smrt 50-godišnjeg građanina, a izvršenim vanjskim pregledom tijela na istom nisu pronađeni tragovi nasilja. Po nalogu županijske tužiteljice izvršit će se obdukcija tijela, u cilju utvrđivanja točnog uzroka smrti, izvijestili su iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o 50-godišnjem Marinku Glavaču, inače instruktoru vožnje i vlasniku auto škole.

- Nalaz sudskog vještaka bi trebao odgonetnuti o čemu se ovdje doista radilo. Prema svemu sudeći, pretpostavlja se da je u pitanju samoubojstvo, kažu nam iz Županijskog tužiteljstva. Kako doznajemo, nesretni čovjek nije ostavio oproštajno pismo i još se nagađa što ga je natjeralo na tako očajni čin. Zatekli su ga s vrećom na glavi, a ispod koje je bila cijev priključena na plin. Ulazna vrata su bila zatvorena. Šokirana obitelj nije mogla ništa govoriti, a prijatelji govore da je Marinko prije odlaska kući popio kavu i djelovao je jako veselo. Ništa nije upućivalo na tako tragičan kraj. Svi su ga poznavali kao srdačnog čovjeka, koji je bio svima spreman pomoći. Iznenađeni Gruđani o njemu imaju samo riječi hvale.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije