Obračun u zatvoru

'Zemunac' Sretko Kalinić pločicom gađao Jocu Amsterdama!

Sretko Kalinić
Goran Stanzl/PIXSELL
24.04.2013.
u 13:51

– Tko zna kako bi se sve završilo da ih čuvari nisu razdvojili brzom reakcijom – kazao je izvor Kurira

Nekadašnji pripadnik kriminalnog "zemunskog klana" Sretko Kalinić u zatvoru je napao Sretena Jocića, poznatijeg kao Joca Amsterdam, piše Kurir.

Kalinić je navodno otkinuo dio pločice u kupaonici i njime gađao Jocića. – Tko zna kako bi se sve završilo da ih čuvari nisu razdvojili brzom reakcijom – kazao je izvor lista i dodao da nikome nije bilo jasno kako je Kalinić uspio izvući pločicu baš kad su Jocića vodili hodnikom. Navodno je ovaj incident ozbiljno shvaćen "jer je Kalinić ranije pokazao da je spreman na sve".

Pale "teške riječi"

Otkriva i da su dvojica zatvorenika izmijenila "teške riječi" i da bi se sigurno fizički obračunali da ih čuvari nisu na vrijeme razdvojili. Kalinićev odvjetnik Slavko Petrić tvrdi da nije čuo za incident. Kalinić je 2010. godine uhićen u Zagrebu u kojem se skrivao nakon bijega iz Srbije. Osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubojstva srbijanskog premijera Zorana Đinđića i drugih zločina zloglasnog "zemunskog klana".

Joca Amsterdam u zatvoru služi 15 godina kazne zbog poticanja na ubojstvo Gorana Marjanovića, poznatijeg kao Goksi Bombaš. Sudi mu se i za umiješanost u ubojstvo vlasnika Nacionala Ive Pukanića te Nike Franjića.

>>'Nudili su mi status pokajnika ako teretim Milu i Caneta'

>>Zatvoren čuvar, oslobođen Sretko Kalinić koji je pokušao pobjeći

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije