RAZOTKRIVENI

Bivša košarkašica Crvene zvezde pljačkala za bandu Pink Panther

nakit
Vanja Zubčić/Vecernji list
19.03.2012.
u 09:19

Olivera Vasić Ćirkovi uhićena je sa Milanom Kostićem (20) i još jednim neidetificiranim muškarcem prošlog ponedjeljka u Ateni

Bivša košarkaška reprezentativka Jugoslavije i Crvene zvezde Olivera Vasić Ćirković jedna je od troje uhićenih za koje se sumnja da su kao pripadnici bande Pink Panther planirali novu pljačku, prenosi Blic. Ona je sa Milanom Kostićem (20) i još jednim neidetificiranim muškarcem uhićena prošlog ponedjeljka u Ateni.

Policija ih je razotkrila u trenutku kad su pokušavali orobiti jednu atensku zlatarnicu. Tada je uhvatila muškarce koji su pokušali pobjeći, a naknadnom istragom trag ih je doveo do bivše košarkašice u čijem stanu su pronađene perike, maske, oružje, lažne putovnce i alati za orobljavanje. Vasić Ćirković otprije je poznata grčkoj policiji. Kriminalni dosje zaradila je 2006. godine kada su je grčke vlasti privele u gradu Hersonisu zbog planiranja pljačke zlatarnice.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?