Malonogometna liga

Kočerin i Turčinovići u finalu, s nestrpljenjem se iščekuje srijeda

mali nogomet
Tomislav Milićević
01.08.2010.
u 09:29

Malonogometna liga širokobrijeških mjesnih zajednica došla je do svoje najzanimljivije faze. Polufinala pratilo oko 3.000 gledatelja u Klancu

‘Finale nogometne lige širokobrijeških mjesnih zajednica izborili su Kočerin i Turčinovići. Lakšim putem do završnice, koja će se igrati na nogometnom zdanju Pecara u srijedu, 4. kolovoza u 19.30 sati stigli su Turčinovićani.

Visoka pobjeda

Višegodišnji prvaci vrlo zanimljivog malonogometnog natjecanja koje završava velikonogometnim spektaklom na Pecari, u polufinalu su s visokih 7:2 porazili ovogodišnjih hit lige momčad Crnih Lokava. Vidno istrošeni Crnolokvani nisu mogli više. Njihov glavni igrač i glavni malonogometaš hrvatskog prvaka Nacionala Suton, na utakmicu poluzavršnice izravno je stigao iz Splita sa nastupa za svoj klub u hrvatskom natjecanju. Njegov umor se itekako osjetio, a što su Turčinovićani znali iskoristiti pa su vrlo rano i došli do visokog vodstva, a u nastavku susret priveli u mirnu završnicu.

Dramatična završnica

Mnogo zanimljivija bila je druga utakmica u kojoj je Kočerin, finalista u posljednje tri sezone, u samom finišu slomio otpor Mokrana i izborio svoje treće uzastopno finale. Mokrani su vodili 2:1 četiri minute prije kraja, da bi Kočerinjani uvođenjem vratara u uspjeli izjednačiti, pa potom postigli odlučujući pogodak i veliku pobjedu. Sinoćnja završna večer bila je i najposjećenija u ovogodišnjoj ligi i popraćena je odličnom igrom. Inače, polufinalnu večer na malonogometnom igralištu u Klancu popratio je i najveći broj geldatelja u ovogodišnjem natjecanju Lige širokobrijeških zajednica. Blizu 3.000 gledatelja došlo je pogledati poluzavršnicu natjecanja. Tradicionalno u mjesnim zajednicama čije su momčadi izborile poluzavršnicu u njihovim domovima ostali su tek stariji i bolesni žitelji. Turčinovićani u najvećem broju pohode tribine osnovne škole i sa svim navijačkim rekvizitima bodre svoju momčad. I Kočerinjani su bili zdušno uz svoju momčad, tako da se sa zanimanjem može očekivati finalna utakmica u srijedu na Pecari. Sigurno će i gledateljstvo na tribinama Pecare biti podijeljeno u dva dijela, dvije navijačke boje. Idućih dana vođe i organizatori mjesnih zajednica Kočerina i Turčinovića će raditi na pripremama za što bolji učinak na travnjaku i trbinama.’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije