Međugorje

Drugu nedjelju adventa domaćini Viončani

Uz gastronomski svake nedjelje u adventu u Medjugorju priprema se i bogat kulturno zabavni program. Detalj s prvog prošlonedjeljnog adventa. Snimio:marijan Sivrić
06.12.2015.
u 06:45

Uz poznate kulinarske specijalitete Viončani će prikazati i bogat kulturno- zabavni program i bogatu kulturnu baštinu i folklor

Večeras na drugu nedjelju došašća nastavlja se "Advent u Međugorju" na prostoru stare župne crkve u međugorskoj župi. Domaćini večeras bit će žitelji Vionice, mjesta u međugorskoj župi, koji će nakon večernje svete mise pokazati svoje umijeće spremanju raznih specijaliteta i slastica te u kulturno-umjetničkom programu.

Uz poznate kulinarske specijalitete Viončani će prikazati i svoj bogat kulturno-zabavni program i svoju bogatu kulturnu baštinu i folklor. Uz njih nastupit će i njihovi gosti, piše Večernji list BiH.

Iz međugorskog župnog ureda su na početku adventa kazali kako je ideja za malo drukčije došašće nego proteklih godina došla od dvojice mladih iz međugorske župe.

Oni su predložili da se uz druženje međugorskih župljana pomogne siromašnima. "Dođite i radujmo se zajedno", poruka je iz župnog ureda Međugorje.

U vremenu došašća, vremenu priprave za Božić, mladi župe Međugorje odlučili su moliti krunicu na Brdu ukazanja svaku večer u 20.30 sati, osim nedjelje. Pozivaju sve mlade i stare iz župe, a i ostale koji su u mogućnosti da im se pridruže. - Dođimo i molimo krunicu kako bismo bili spremni za rođenje našeg Spasitelja Isusa Krista, pozivaju mladi iz Međugorja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?