Duhovna pjesma

Župa iz Mostara snimila spot za pjesmu "Anđeo ratnik"

djecak iz pjesme strasnog naziva
Foto: Screenshot
1/2
10.11.2015.
u 15:36

 Zajednica „Vojska Kristova“, koja djeluje u župi sv. Ivana Apostola i Evanđelista u Mostaru, priopćila je kako je snimila spot za pjesmu „Anđeo ratnik“.

Spot je sniman po cijeloj Hercegovini, a danas je promoviran u Mostaru. Ovo je prvi put da na ovaj način Zajednica djeluju na evangelizacijskom polju.

 Pjesma „Anđeo ratnik“ je puna poticaja upravo na to, neustrašivo i bezuvjetno služenje, čak i onda kad je najteže, jer u svakom, pa i najcrnjem mraku, Gospodin je onaj koji se brine za svoju ljubljenu djecu, ističu iz Zajednice „Vojska Kristova“ koja na području Mostara djeluje četiri godine.

 U svome pozivu i poslanju ova zajednica ima služenje Bogu kroz služenje čovjeku, napose u župnoj zajednici, gdje kroz služenje u različitim vidovima pastorala oni nastoje svjedočiti svoju vjeru i poticati ljude na autentičan život u Kristu i s Kristom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?