POŽAR

Ljubavnicima je opušak cigarete zapalio jaguar

pumpa
VL FOTO
08.04.2011.
u 09:16

Vozač je kroz prozor izbacio neugašeni opušak cigarete koji je najvjerojatnije vjetar vratio u vozilo i izazvao požar

 Petnaest minuta prije jučerašnje ponoći, uslijed nepažnje zagrijanih ljubavnika, izgorio je luksuzni automobil jaguar, vrijedan oko 35.000 maraka, na parkingu ispred benzinske crpke Gas Petrol u Bosanskom Šamcu. Samo zahvaljujući pribranosti radnika nije došlo i do havarije na crpki. Požar je na vrijeme lociran pa nije došlo do katastrofe.

Prvi rezultati

- Prema prvim rezultatima očevida koji je na mjestu događaja obavio inspektor za protupožarnu zaštitu iz Doboja, ustanovljeno je da je M.B. još za vožnje, dakle prije dolaska na benzinsku crpku, kroz prozor izbacio neugašeni opušak cigarete koji je najvjerojatnije vjetar vratio u vozilo te je užareni opušak pao na zadnje sjedište jaguara. Vozač nije primijetio što se dogodilo pa je tako parkirao vozilo na crpku i otišao. Na osnovi pronađenih tragova na licu mjesta i prikupljenih saznanja, utvrđeno je da se tada zapalilo zadnje sjedište te da se vatra brzo proširila i zahvatila cijelo vozilo koje je u potpunosti izgorjelo - navode iz CJS-a Doboj.

Vatreni pir

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o Milanu B. iz mjesta Krepšići, vlasniku lokalnog kafića. Brčaci ga se sjećaju i po nekom ranijem slučaju razbojstva sa smrtnom posljedicom, kao i autokrosu. Potvrđeno je i da je vlasnica vozila izvjesna Mara N.

Kako u Fokusu spominju upućeni u ovaj nemio slučaj, dvoje ljubavnika iz Brčkog prethodno se dovezlo s jaguarom u Bosanski Šamac.

- Prema svemu sudeći, dok su se sklanjali od očiju poznatih osoba iz Brčkog, iznajmili su sobu u motelu koji se nalazi pored benzinske crpke, a potom nisu ni učili da im je vatrena stihija ‘progutala’ automobil- kažu svjedoci.

Prema njegovim riječima, cijela drama trajala je oko sat vremena dok su ljubavnici dijelili međusobno trenutke sreće u obližnjem motelu, a tek po izlasku shvatili da im je vatreni pir doslovno prisjeo.

- Koliko je ljubavnicima bilo stalo do zajedničkog druženja, svjedoči činjenica da je zadnje sjedalo vjerojatno već bilo tinjalo u trenucima dok su oni izlazili iz automobila, ali nijedno od njih to nije primijetilo - kazali su svjedoci novinarima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije