kalifornija

Provalio u dom Steva Jobsa i ukrao računala u vrijednosti od 60.000 $

Apple i Steve Jobs
Reuters
15.08.2012.
u 08:54

Kuća se renovirala taj mjesec te nitko nije bio u njoj u vrijeme provale. Provalnika Kariema McFarlina (35) uhitila je policija.

Računala u vrijednosti većoj od 60 tisuća dolara i osobni predmeti ukradeni su iz kalifornijskog doma Stevea Jobsa, javlja CNN. Provala u dom pokojnog Appleovog suosnivača u Palo Altu dogodila se 17. srpnja, iako su detalji provale postali javni tek sada.

Kuća se renovirala taj mjesec te nitko nije bio u njoj u vrijeme provale. Provalnika Kariema McFarlina (35) uhitila je policija te optužen za provalu i prodaju ukradenih predmeta, rekao je za CNN Scott Tsui, zamjenik lokalnog tužitelja koji je odbio reći jesu li računala i drugi predmeti pripadali Stevu Jobsu ili nekom drugom članu njegove obitelji. Kradljivac nije bio svjestan značaja doma u koji je provalio, a policija je do njega došla kada je koristio ukradenu računalnu opremu.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?