Nogomet

Proziv bez Žuržinova, priključili se Jurič i Ferenc

Zrinjski
25.06.2012.
u 10:25

Žuržinovu je ugovor istekao i nije preveliko iznenađenje što nije počeo pripreme

Nogometaši Zrinjskog jučer su krenuli s novim pripremnim razdobljem za novu natjecateljsku sezonu. Početak priprema označilo je tmurno mostarsko nebo, na kojem se točno na koncu prvog laganog treninga pojavilo malo sunca i duga.

Na prozivu 28 nogometaša

Na prvom prozivu bilo je nazočno 28 nogometaša. Uglavnom je bilo riječ o nogometašima koji su iznijeli prethodnu sezonu, uz nekoliko iznimki. - Gotovo svi igrači iz prošle sezone su tu. Među nama, opravdano, nije Hrvoje Miličević koji se nalazi u kampu Hrvatske juniorske reprezentacije. Pored njega na prvom treningu nije bio ni Igor Žuržinov, kazao nam je Dragan Perić, šef stručnog stožera Zrinjskog. Žuržinov je slobodan nogometaš kojemu je istekao ugovor, za kojim je i ranije postojao interes nekoliko drugih klubova, pa i nije toliko čudno što se nije pojavio na prvom prozivu. Na prvom prozivu pojavila su se i dva nova lica, koja su u jednom ranijem periodu bila u Zrinjskom. Riječ je o Ivanu Juriču i Ivanu Ferencu. Riječ je dvojici napadačkih nogometaša. - Uputio sam bio poziv i Ivi Zlatiću, još jednom našem nekadašnjem nogometašu, međutim, on nam se zahvalio kazavši kako nije spreman ući u konkurenciju naše momčadi, dodao je Perić.

Želja Kupres

Kako će do klupske izborne skupštine, sazvane za sutra, u igri će biti još dosta upitnika kada je u pitanju prva momčad i ambicije za iduću sezonu, još nije definirano gdje će prva momčad provesti najveći dio priprema za sezonu. - Izrazio sam želju da to bude Kupres, u neka dva razdoblja po 5 - 6 dana. Sad nam ostaje vidjeti što ćemo moći ostvariti, zaključio je Perić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije