Brčko

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Brčko
15.09.2016.
u 13:31

 U okviru manifestacije 12. dani otvorenih vrata 2016 STUDEN Holding nastavlja s organiziranjem tradicionalne aktivnosti dobrovoljnog davanja krvi.

Akcija je realizirana u suradnji sa Službom za transfuziju krvi JZU „Zdravstvenog centra“ Brčko.

U sedmoj po redu akciji davanja krvi sudjelovali su zaposleni u tvornici za proizvodnju jestivog ulja BIMAL d.d. i zaposleni u drugim kompanijama članicama STUDEN Holdinga u Brčkom.

Akcijom dobrovoljnog davanja krvi još jednom se značajno pomoglo radu Službe za transfuziju krvi u ovoj lokalnoj zajednici, priopćeno je iz BIMAL-a.  

Šef službe za transfuziju krvi prim. dr Azrija Pašalić ističe kako akcije davanja krvi, koje sprovode kompanije STUDEN Holdinga, bitno utiču na stabilnost rada Službe za transfuziju krvi.

- Obnavljanjem zaliha krvi, koje su nažalost u stalnom nedostatku, mi doprinosimo kvalitetu liječenja pacijenata. Krv koju prikupimo ima svoj rok trajanja od 35 dana, stoga je neophodno neprestano obnavljanje naših zaliha, osobito zbog velikog broja pacijenata kojima je zdrava krv potrebna - navodi Pašalić.

Stabilan rad Službe za transfuziju krvi i adekvatne zalihe preduslov su za funkcioniranje zdravstvenih centara, stoga STUDEN Holding svoju moralnu i društvenu obavezu ispunjava kroz akcije darivanja krvi, navodio se u priopćenju. 

- Prije svega, STUDEN Holding je ponosan na humanost i samosvjesnost svojih zaposlenih koji se pri svakoj našoj akciji, u želji da pomognu svojim sugrađanima, dobrovoljno javljaju da daju krv. Podrška plemenitog tima ljudi koji stoji iza uspješnog poslovanja STUDEN Holdinga snažna je motivacija, ali i poziv za druge kompanije i organizacije da se pridruže ovoj humanoj akciji“ naglasila je Nataša Pucar, direktorica Korporativnih komunikacija STUDEN Holdinga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije