„BiH2World“

Čović otvorio mikro sajam u Stuttgartu, predstavilo se 15 tvrtki iz BiH

13.10.2017.
u 15:41

Priliku za promociju iskoristilo je 15 tvrtki iz BiH, koje su predstavile svoje usluge njemačkim tvrtkama u jednom od najrazvijenijih gospodarskih dijelova Njemačke

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović, kao visoki pokrovitelj, svečano je otvorio mikro sajam gospodarstva „BiH2World“ u Stuttgartu u SR Njemačkoj.

U svom pozdravnom govoru je istaknuo kako je ovo izvrsna prilika da se promoviraju naši gospodarski potencijali, te da se pokaže kako se BiH želi snažnije uključiti u europske gospodarske tokove i europsko tržište.

Mikro sajam „BiH2World“ u Stuttgartu organiziran je u suradnji Vanjskotrgovinske komore BiH, Agencije za promociju stranih ulaganja u BiH (FIPA), Gospodarske komore Stuttgarta (IHK), Bosnian Herzegovinian Business Cluba Frankfurt (BiHWV) i pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Ovu izvrsnu priliku za promociju iskoristilo je 15 tvrtki iz BiH, koje su predstavile svoje usluge njemačkim tvrtkama u jednom od najrazvijenijih gospodarskih dijelova Njemačke, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije